[:fi]
Tähän biisiin liittyy koomisen lämpimät muistot. Kirjoitin kappaleen hyvin lyhyessä ajassa kesällä 2007 mökillä ollessani. Alunperin taustalla soi Roots tonic -rytmi ja tarkoitus oli tehdä hyvän mielen biisi hetken mielijohteesta yrittämättä sen kummemin sanoa mitään suurta. Kun sain kappaleen valmiiksi, nauhoitin siitä demon ja omistin & soitin sen silloiselle tyttöystävälleni hänen syntymäpäivänään. Koomisuus tähän tulee siitä että muistan elävästi hänen ilmeensä kuullessaan biisin (jossa omasta mielestäni oli potentiaalia). “Et sä noin voi sanoo, tollanen biisi ja leffakin on jo tehty” oli hänen ensimmäinen kommentti. A-ha, no sepä siitä sitten….:)

 

LYRIIKAT

Tyttö sinä olet tähti
noi silmät, toi suu, on mun aurinko, mun kuu
Tyttö, sä oot mun tähti
oot pilke mun päivään, oot tuike mun taivaani, joo

Anna sun aurinkosi paistaa
se paistaa mun sydämeen
Anna sun aurinkosi paistaa
Ne valonsäteet vie mut taivaaseen

Mun oma kuumapakkaus, mun lemmenhuuma, rakkaus
mun vaateisiini vastaus sä oot, sä oot, joo-o
Mä riisun rukkaseni, ettei meitä hukka peri,
kämmenellä kukkaseni oot, sä oot, joo-o
Ja yksi sana vaan, mitä sun sydämes halajaa
ja mä sytytän sen, sytytän, no mä sytytän sen palamaan
Sä oot se kaikki mitä mun sydämein toivoo
ja sä johdatat mut pimeydestä uuden aamun koittoon

Ja yksinkään en enää yksin mä oo
kun tiedän kotona ootat mua sun kainaloon
reissuiltani aina palaan, suljen sut syliin ja halaan
voit laskea sen varaan sulle mun kyljykset palaa vaan
ja ainoastaan sulle, sen voimalla mä kuljen, sen mitä mä tunnen
enkä muuta tartte kuin sut, nyt ja aina
tartu mun kädestä niin pelastetaan maailma[:]