Blogi Biografia Julkaisut Keikat Pressi Etusivulle  
 

ASKEL KERRALLAAN - Anna meidän tietää

 
 

Mä haluun tietää, anna meidän tietää, minne meitä viedään, minne meitä viedää-ään!?

Anna meidän tietää -biisi syntyi Egyptissä kahdessa osassa 2005 ja 2008. Ensimmäisellä kerralla olin siellä tekemässä tutkimustyötä, kun sain huomata Egyptin pahasti rehottavan korruption. Ainakin vielä tuolloin kaikkia muinaisen egyptin jäännöksiin liittyvää - temppeleistä museoihin kontrolloi käytännössä yksinoikeudella yksi ainoa virkamies. Kyllähän siellä asiat ovat aika huonosti. Koen Muinaisen Egyptin aarteiden olevan ihmiskunnalle ja sen kehitykselle erittäin tärkeitä arkistoja unohdetusta menneisyydestämme. On sääli että niitä kohdellaan niin huonosti. Enkä enää usko sen kohtelun olevan sattuman kauppaa, pyöriihän siellä melkoinen bisnes niiden ympärillä.

Toivotaan kaiken Egyptissä viime aikoina koetun muuttavan kelkan suuntaa Egyptin muinaisten aarteiden ja niiden avoimen tutkimuksen suhteen. Toki tähän tarvitaan myös puhtaalta pöydältä työtään tekeviä arkeologeja, joita en liikaa ole tavannut. Long live John Anthony West:)

Lyriikoiden synnyttyä biisi oli pöytälaatikossa muutamia vuosia, kunnes loppuvuodesta 2009 sovitin sitä hieman uusiksi ja lauloin demon johonkin dubstep rytmiin. Rytmi vaihtui reggae pohjaisemmaksi menoksi oikeastaan elementti kerrallaan. Biisiin lisättiin ja poistettiin elementtejä useaan otteeseen aina 2011 vuoden vaihteeseen saakka jolloin nykyinen biisi otti muotonsa!

 
 

1. Meidän maailma
2. Anna meidän tietää
3. Rakkauden varaan
4. Planeettamme toivo
5. Vertaansa vailla
6. Kartta
7. Elämä kantaa ft. Jukka Poika
8. Ota kii
9. Kyyneleet ft. Karo Valontaival
10. Elämän polkuja
11. Seppä
12. Askel kerrallaan
13. Mikä meininki
14. Paholaisen satama
15. Vielä yhden kerran
   

 

 

Copyright Salomo Reggae © 2014. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web-toteutus Salomo Tuotanto.