Blogi Biografia Julkaisut Keikat Pressi Etusivulle  
 

ASKEL KERRALLAAN - Kyyneleet feat Karo Valontaival

 
 

Itke itke itke... Oikeastaan jo monta vuotta oli tarkoitus kirjoittaa jonkun näköinen biisi tunteista ja sellaisen halusin levyllekin päätyvän. Biisin kirjoitin muistaakseni joskus 2008 ja alunperin Sledge -rytmiin johon vieläkin DJ keikoilla sitä vedän.

Nykyinen rytmi biisiin muodostui useiden yritysten ja turhautumisten kautta. Viimein löysin kuitenkin sopivat urkumelodiat ja ystäväni Mishan laulamat taustavokaalit toivat biisiin sen tunnelman mitä siihen oli hakenut. Nauhotin biisin hieman freestailatenkin, kaikkia sanoja ei siis ole edes kirjoitettu. Jätin kuitenkin alkuperäisen nauhoituksen ko. biisistä lopulliseenkin versioon vaikkei se teknisesti olekaan kovin mallisuoritus.

Karon laulama kansanlaulu -tyylinen värssy siellä lopussa syntyi joskus muinoin täysin erillään tästä biisistä. Kirjoitin sen puhelimeeni joskus (vuotta en muista) joulun tienoilla junassa matkalla Helsinkiin. Vuosien jälkeen muistin tuon värssyn olemassa olon ja kysyin Karolta kansanlaulu-taustaisena sovittamaan vokaalit soinnutukseen. Tempo meinas olla vähän liian nopea mutta hyvähän siitä kuitenkin saatiin!

 
 

1. Meidän maailma
2. Anna meidän tietää
3. Rakkauden varaan
4. Planeettamme toivo
5. Vertaansa vailla
6. Kartta
7. Elämä kantaa ft. Jukka Poika
8. Ota kii
9. Kyyneleet ft. Karo Valontaival
10. Elämän polkuja
11. Seppä
12. Askel kerrallaan
13. Mikä meininki
14. Paholaisen satama
15. Vielä yhden kerran
   

 

 

Copyright Salomo Reggae © 2014. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web-toteutus Salomo Tuotanto.