Blogi Biografia Julkaisut Keikat Pressi Etusivulle  
 

UUTISET

 
 

Kultainen lanka -albumi nyt ulkona! 5.12.2013

Salomon pitkään odotettu Kultainen lanka -pitkäsoitto julkaistiin 5.12.2013. Albumin julkaisusta vastaa Salomo Tuotanto ja levityksestä tamperelainen levy-yhtiö Eclipse Music.

Albumi on saatavilla hyvinvarustetuista levykaupoista kautta maan, sekä digitaalisena useimilta palveluntarjoajilta (iTunes, Amazon, Spotify...).

Albumin myötä Salomo lähtee julkkarikiertueelle alkuvuodesta 2014.

Lue lisää albumista täältä.

 

 

Kevätjäällä -single 20.2.2013

Salomo julkaisee uutta albumia edeltävän Kevätjäällä –sinkun keskiviikkona 6.3.2013.  Samalla kappaleesta julkaistaan myös musiikkivideo.

Kevätjäällä -biisissä seikkaillaan parisuhteen heikoilla jäillä, kuitenkin positiivisen itsereflektion näkökulmasta. ”Tulevalle albumille on tulossa ihmissuhteita käsitteleviä biisejä enemmänkin, ne ovat olleet viime vuosina itselleni aika ajankohtaisia. Uskon, että suuri osa maailman tämän päivän ongelmista juontaa juurensa yksilön kykenemättömyydestä kohdata itseään ja läheisiä ihmisiä ympärillään. On kai luontaista paeta tilanteista jotka ovat epämiellyttäviä, mutta se pakeneminen vaikuttaa laajalti ja kuvastuu huomaamatta moneen elämän osa-alueeseen, eikä lopu ennen kuin pureudutaan omiin käyttäytymismalleihin ja otetaan omista tunnereaktioista vastuu. Kai siinä biisissä jotain sellaista koitan saada sanottua. Onhan se hetkittäin haastavaa myöntää itselleen oma keskeneräisyytensä, mutta tietyllä tavalla se on myös se elämän suurin anti,” pohtii Salomo.

Kappaleen tuotanto, sävellys ja sanoitus ovat kaikki Salomon itsensä käsialaa. Salomon edellisiin tuotoksiin verrattuna niin soundi kuin tekstitkin ovat saaneet reilusti lisää syvyyttä ja sointia.

Salomo nousi vajaa kaksi vuotta sitten julkaistun Askel Kerrallaan  -albumin myötä suomi-reggaen kärkinimien joukkoon. Tulevalta ”Kultainen Lanka”  -albumilta odotetaan lopullista läpimurtoa suuremman yleisön tietoisuuteen. Albumin julkaisu on kaavailtu vielä keväälle 2013.

 

 

Salomo vieraana Lähiradion African Roots -ohjelmassa 28.2.2013

Salomo vierailee Helsinkiläisen Lähiradion African Roots -ohjelmassa perjantaina 1.3.2013 klo 15 alkaen. Ohjelmassa päästään kuulemaan Kevätjäällä -singleä ensisoitossa, sekä muutamia Salomon vanhempia kappaleita artistin itsensä kommentoimana. Lähiradio Helsingissä taajuudella 100,3 MHz.

 

 

Salomo on myös Twitterissä 31.10.2012

Salomo on nyt myös Twitteristä. Facebookin kaupallistumisen myötä Twitter tarjoaa kanavan, jossapalveluntarjoaja ei rajoita käyttäjien näkemien päivitysten kirjoa. Twitter on myös käytännöllisempi mobiilisovelluksensa osalta. Löydät Salomon hashtagilla #SalomoReggae.

 

 

Kevein askelin -single 3.7.2012

Salomo julkaisi ensimmäisen singlelohkaisun tulevalta "Kultainen Lanka" -albumiltaan. Kevein askelin on letkeän kesäinen, positiivisuuteen kannustava kappale, jossa ruoditaan ihmisen suhtautumisen ja elämänasenteen vaikutusta yksilön kokemukseen. Biisistä julkaistiin myös musiikkivideo, joka on Salomotuotannon käsialaa. Kappale on saatavilla esim. iTunesista ja kuunneltavissa Spotifyssa.

"Tuntui hyvältä avata peli uuden albumin suhteen tällaisella hyvän mielen (kirjaimellisesti hyvän mielen) rallattelulla. Biisiin olen yrittänyt kiteyttää jotain huolettomuutta ja keveyttä mutta myös syvempää viestiä, ja siinä onnistuin mielestäni hyvin. Sävellyksen puolella halusin saada tähän ison kasan eri värejä, joka toteutui hyvin laajalla skaalalla instrumenttejä. Loppumiksauksessa jätettin kyllä jokunen elementti vielä poiskin, mutta aika värikkään kokonaisuuden siitä sain kuitenkin aikaan. Vasta jälkeenpäin on tullut fiilisteltyä tätä, et hei, täähän on oikeesti hyvä biisi!" -kuvailee Salomo kappalettaan.

Kappaleen tuotanto, sävellys, sanoitus ja miksaus ovat kaikki Salomon itsensä käsialaa. Edellisen levyn kappaleisiin verrattuna saundipuolella ollaan otettu iso harppaus eteenpäin ja kappale soi isosti myös laajan instrumentti skaalan ansiosta.

 

 

Esittelyssä Kulmakivi Reggae Band 27.12.2011

"The stone that the builder refuse - will always be the head corner stone".

Salomo ja keikkakokoonpanoksi kasattu kahdeksan henkinen rytmiryhmä Kulmakivi Reggae Band keikkailevat keväästä 2012 alkaen yhdessä. Kulmakiven ytimen muodostavat Surviainen -nimisessä reggae bändissä vaikuttavat muusikot. Kakku on koristeltu vielä taustalaulajilla/perkussionisteilla, sekä puhaltimilla. Yhdeksän henkisestä poppoosta lähtee jos jonkinlaista ääntä kun instrumenttirepertuaari on reggae bandiksi vähintäänkin laaja. Kulmakivi bändin keikat löytyvät keikat -osiosta.

Salomo Suunsoitto
Maija Sipiläinen Saksofoni, huilu, perkussiot, taustalaulu
Karo Valontaival Taustalaulu, perkussiot
Selma Turunen Taustalaulu, perkussiot, viulu, ukulele
Ari Keinänen Basso
Jalmari Auvinen Rummut
Henrich Koncik Koskettimet
Otto Lönn Kitara
Kari "Syly" Sylgren Kitara

 

 

Askel kerrallaan -albumi 3.8.2011

Salomon Askel kerrallaan -esikoisalbumi julkaistiin 3.8.2011. Pitkään ja hartaasti työstetty levy koostuu 15:sta kappaleesta, jotka sijoittuvat niinkin suurelle aikavälille kuin 2005-2011. Albumi on saanut hyvän vastaanoton, useat eri kappaleet radiosoittoa ja kymmeniä tuhansia Youtube -kuuntelukertoja. Salomo onkin nostanut itsensä Askel kerrallaan -albumin myötä Suomi-reggaen terävimpään kärkeen.

Albumin kirjo on laaja-alainen ja viidentoista kappaleen sekaan mahtuu hyvinkin erilaisia vetoja. Vierailijapuolella kuullaan mm. Suomi-reggaen tunnetuinta sanansaattajaa Jukka Poikaa ja albumille kitarat on soittanut vanhankoulun bluesvirtuoosi Jarkka Rissanen.

Albumi on julkaistu yhteistyössä tamperelaisen pienlevy-yhtiön Eclipse Musicin kanssa. Se on saatavilla useimmista levykaupoista kautta maan,sekä tilattavissa suoraan myös salomoreggae.com:ista. Albumi julkaistiin myös digitaalisessamuodossa ja löydät sen yleisimmistä digitaalisen musiikin verkkokaupoista (mm. iTunes).

 

 

Salomo on nyt myös facebookissa! 1.6.2011

Salomo löytyy nyt myös tuosta sosiaalisen median pyhästä kirjasta, Facebookista. Tuoreimmat uutiset, kuulumiset, keikat, kilpailuja ja paljon muuta. Tykkää ja tiedät missä mennään!

 

 

Uudet websivut avattu 2.12.2010

Uudet päivitetyt websivut on avattu. Jatkossa löydät kaiken tärkeimmän, keikat, uutiset, julkaisut jne yhdestä paikasta. Sivuilla myös oma osio medialle. Sivuja päivitetään jatkuvasti ja sisältö pidetään mahdollisimman reaaliaikaisena.

 

 

 
 

VANHEMMAT UUTISET:

Kultainen lanka -albumi(5.12.2013)

Kevätjäällä -single (20.2.2013)

Salomo Lähiradiossa (28.2.2013)

Salomo Twitterissä (31.10.2012)

Kevein askelin -single (3.7.2012)

Kulmakivi Reggae Band (27.12.2011)

Askel kerrallaan -albumi (3.8.2011)

Salomo Facebookissa (1.6.2011)

Uudet websivut avattu (2.12.2010)

 

 

Copyright Salomo Reggae © 2014. Kaikki oikeudet pidätetään.
Web-toteutus Salomo Tuotanto.